کارکرد ورزش برای افراد دارای معلولیت فراتر از کارکردهای معمول است

معاون وزیر و رییس سازمان بهزیستی کشور با بیان اینکه کارکرد ورزش برای افراد دارای معلولیت فراتر از کارکردهای معمول است گفت: ورزش علاوه بر توانبخشی جسمی و حرکتی موجب حضور این افراد در فعالیت های اجتماعی و فرهنگی می شود.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل، دکتر سید جواد حسینی، معاون وزیر و رییس سازمان بهزیستی کشور در مراسم بدرقه کاروان ورزشی ناشنوایان به دهمین دوره بازی های آسیایی ناشنوانان ۲۰۲۴ در مالزی گفت: میانگین عملکرد ورزش ناشنوایان در ۹ دوره گذشته نشان می دهد که آنها توانسته اند در مجموع ۹ دوره رتبه چهارم را کسب کنند.

وی با بیان اینکه پیش بینی می شود با توان و همت ورزشکاران ناشنوا ایران رتبه اول تا سوم دهمین دوره مسابقات ناشنوایان را کسب کند افزود: گرچه ما به ورزش قهرمانی اهمیت می دهیم و گاهی یک قهرمانی موجب بروز موج شادی و نشاط که حلقه گمشده جامعه است شود، به سایر کاردکردهای ورزش نیز اهمیت می دهیم.

رییس سازمان بهزیستی با بیان اینکه ورزش قهرمانی موجب همبستگی و وفاق در جامعه می شود ادامه داد: امروز کاروان ورزشی ما با شعار «فریاد صلح در سکوت» به مسابقات اعزام می شود.

وی با اشاره به اینکه یک میلیون و ۶۰۰ هزار فرد دارای معلولیت تحت پوشش بهزیستی هستند افزود: از این تعداد ۲۵۰ هزار ناشنوا و کم شنوا را تحت پوشش داریم که ۴۰۰ نفر آنها در مسابقات و جشنواره های مختلف افتخار آفرینی می کنند.

دکتر حسینی به کارکردهای معمول ورزش مانند سلامت، شادابی، نشاط، امید به زندگی، هویت بخشی، انسجام بخشی جامعه و پر کردن اوقات فراغت اشاره کرد و ادامه داد: امروز ورزش قهرمانی یکی از مولفه های اصلی حکمرانی قدرتمندانه محسوب می شود. 

وی تاکید کرد: علاوه بر کارکردهای ذکر شده، مهمترین کارکرد ورزش برای افراد دارای معلولیت موضوع توانبخشی است. توانبخشی را نباید تنها در توانبخشی جسمی و حرکتی دید، بلکه حضور در فعالیت های اجتماعی و فرهنگی اهمیت دارد.

کد خبر 123063

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 9 =